REJESTRACJA MOJE KONTO MÓJ KOSZYK
Zamówienie na kwotę 0,00 zł
 

Kategorie
Akcesoria (59)
Nowości
Odzież (32)
Second hand (515)
Wyszukiwanie
 Wyraz(y)
do  Cena
 Kategoria
 
Zaawansowane
Informacje
Regulamin
Kontakt
Dostawa
O nas
Polityka prywatności
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Newsletter
E-mail:
Nazwa:
 Zarejestrowani klienci mogą zarządzać swoimi subskrypcjami: Twoje konto:
Aktualności
Witajcie :)
Dziś w nowościach...
Prezentowo-mikołajowo ;)
Bawełna, minky, wypełnienia
Materiały
Kontakt
e-mailkontakt@superciuszki.com
GG2991171
Reklama
Dedo
Polityka prywatności

Przywiązujemy dużą uwagę do ochrony prywatności użytkowników naszego sklepu. Poniższy dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych naszych Klientów


Polityka prywatności

Niniejszy Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy SuperCiuszki.com, prowadzony pod adresem http://superciuszki.com/ (zwana dalej Sklepem) przez Handel artykułami przemysłowymi Mariusz Drozd, NIP: 865 115 32 75 REGON: 180126750 z siedzibą pod adresem: ul. Poniatowskiego 26/20, 37-450 Stalowa Wola

Dane osobowe w Sklepie przetwarzane są zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - zwane dalej „RODO” lub „Rozporządzenie RODO”. Oficjalny tekst Rozporządzenia RODO: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/PL/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679


Jakie dane przetwarza nasz sklep internetowy?

W przypadku dokonywania zakupów oraz rejestracji w Sklepie, będziemy od państwa zbierać następujące dane osobowe:

- nazwisko i imię,

- adres do korespondencji, jeżeli jest inny niż adres zameldowania,

- adres poczty elektronicznej,

- numer telefonu.

W przypadku prowadzenia przez Państwa działalności gospodarczej, wymagane będzie dodatkowo podanie numeru NIP oraz nazwy firmy.

Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Sklepu.

O ile Państwo wyraziliście na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Sklepu. Zgoda może być cofnięta w każdej chwili.

Ochrona danych osobowych
Zabezpieczenie danych osobowych ma dla nas wysoki priorytet. Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Angażujemy się, aby stworzyć odpowiednie procedury kontroli zabezpieczeń, dla ochrony posiadanych przez nas danych osobowych przed wszelkim możliwym do przewidzenia ryzykiem.

Prosimy jednak o zachowanie zasad bezpieczeństwa również we własnym zakresie. Szczególną uwagę proszę zwrócić na zachowanie w poufności loginu i hasła do Sklepu. Prosimy również o wylogowanie się z konta po zakończeniu zakupów. Zminimalizuje to ryzyko, że Państwa dane dostaną się w niepowołane ręce.


Prawa użytkownika
Posiadacie Państwo możliwość wglądu oraz zmiany swoich danych w dowolnym momencie, po zalogowaniu się do Sklepu.

Przysługuje Państwu prawo do:

- żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz ograniczenia przetwarzania a także do przenoszenia swoich danych osobowych

- wycofania udzielonej zgody w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem

- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych dla celów marketingowych

- wniesienia skargi do organu nadzorczego (PUODO)

 

W celu realizacji powyższych uprawnień prosimy o korzystanie z opcji dostępnych w ramach swojego konta lub kierowanie zapytań / oświadczeń na adres e-mail kontakt@superciuszki.com.

Zakres udostępniania danych
Nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy gromadzonych danych osobowych innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu.

Cookies
Plików cookies używamy jedynie do analizowania statystyk ruchu użytkowników w naszym sklepie.

Pytania i zastrzeżenia
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z ochroną prywatności prosimy o przesyłanie swoich pytań, uwag i sugestii na adres mailowy kontakt@superciuszki.com

 

 

 

Powrót
Koszyk
   ... jest pusty
Logowanie
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie
Rejestracja konta
Przypomnienie hasła
Produkty
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 4 Klienci
 online.
 

Copyright © 2008 - 2018 Superciuszki.com

stat4u